luni, 23 noiembrie 2015

Tara lucrului bine facut

Citandu-l pe presedinte, ne dorim o ,, tara a lucrului bine facut ,, iar  in fiecare zi, ne lovim de probleme mai mari sau mai mici, in orice domeniu de activitate, la stat sau in privat, unde seriozitatea lasa de dorit de foarte multe ori. In copilarie de multe ori cand imi doream ceva, nu puteam sa obtin acel lucru sau serviciu deoarece nu se gasea sau nu exista,  lucrurile le vedeam doar in reviste sau pe sacose aduse in tara de marinari.
In ziua de azi gasesti lucruri si servicii peste tot, numai ca de cele mai multe ori sunt ori prea scumpe ori de proasta calitate, iar de servicii ce sa mai vorbim,  sunt sub orice critica.
Nimeni nu si mai  asuma ceea ce face, nu mai exista seriozitate, predare la timp a unui proiect, ridicare la timp a unui colet, realizarea unui website si lista poate continua la infinit. Societatea in ultimi 25 de ani, pur si simplu s-a scufundat in negura lucrului prost facut si a neseriozitatii totale.
De accea s-au intamplat si inca se mai intimpla, evenimente nedorite care ne afecteaza viata in fiecare zi, incepand cu tragicul eveniment din clubul Colectiv si pana la cea mai nefericita matusa violata in nu stiu ce catun de munte.


Societatea atat de mult sa degradat incat acum suntem tara lui ,, lasa ca merge asa ,, . Ne am invatat sa ne ascundem dupa deget, sa nu ne mai recunoastem greselile, sa dam vina pe altii  si lista poate continua. Deoarece piata locurilor de munca si ea este intr-o continua schimbare, acum gasesti anunturi angajari in diferite domenii de activitate mai putin sau mai mult de bine platite, in ziare sau chiar pe site uri de recrutare online. Am trait si eu experienta cautarii unui loc de munca, iar printre cautarile mele se afla de cele mai multe ori dezamagirea neinvitatiei la interviu sau mai rau a unui interviu superficial facut doar de dragul de a fi facut pentru ca exista un numar prea mare de posibili angajati.



O noutate ce ma frapat pe cel mai inovativ site de joburi si recrutare online  StartJobs.ro este posibilitatea de a sustine video interviuri online de oriunde, oricand, indiferent de distanta, de la tine de acasa sau oriunde ai fi . Un alt aspect care l-am observat este acela ca poti foarte usor sa aplici nu numai la joburi ci si la video interviurile publicate de compania preferata, astfel ai o sansa in plus de a te face remarcat, in cazul in care compania nu a selectat cv-ul tau pentru interviu. In diferite publicatii sau ziare apar anunturi locuri de munca care de multe ori sunt publicate fictiv, deoarece locul de munca respectiv este deja ocupat de o persoana din cadrul companiei sau mai rau de o cunostinta. De accea sper ca noul val de schimbare sa aiba loc peste tot in societatea romaneasca, la nivel de individ sau comunitate si sa se schimbe total mentalitatea care ne inconjoara de atata timp.

Un comentariu: