joi, 4 mai 2017

Servicii de promovare online oferite de SEOPremium








Daca aveti o afacere clasica  de comert sau servicii si doriti sa o dezvoltati si in mediul online, echipa SEOPremium va ofera toate serviciile de care aveti nevoie pentru a dezvolta orice afacere pe internet: creare site, webdesign, gazduire, promovare prin advertoriale, optimizare seo, mentenanta si promovare online ppc.
Primul pas este realizarea unui website profesional, magazin online sau site de prezentare unde ve-ti afisa produsele sau serviciile pe care le oferiti. Echipa SEOPremium realizeaza la cererea clientului, site-uri cu design responsiv adaptabil pentru orice dispozitiv: desktop, tableta , mobil adaptat la cerintele afacerii care o dezvoltati pe internet. Daca este magazin online se poate dezvolta si stiliza pe platforme deja binecunoscute sau realizat de la zero conform preferintelor dvs. In cazul site-ului de prezentare unde oferiti potentialilor clienti servicii, acesta se va realiza mult mai usor si repede si ve-ti beneficia de recomandarile echipei in privinta functionalitatii, designului si a promovarii serviciilor pe internet. In timpul realizarii site-ului acesta va fi optimizat din punct de vedere SEO pentru a corespunde si a fi indexat corect de motoarele de cautare. Procesul de optimizare este unul continu atat pe partea de off page cat si on page, pentru a ajunge in prima pagina google sau a altor motoare de cautare. SEOPremium ofera aceste servicii pentru orice website existent sau nou realizat,la preturi optime, pentru orice buget alocat pe o anumita perioada de timp. Pentru orice afacere online foarte importanta este si gazduirea pe server, deoarece conteaza cat de repede se incarca paginile site-ului si sunt afisate. Echipa SEOPremium se ocupa si de acest aspect si va ofera gazduire premium pe servere performante la preturi mici : pachete de gazduire cloud ssd, pachete de gazduire web vps sau pachete de gazduire web dedicate. Urmatorul pas dupa ce aveti site-ul realizat si gazduit pe server este promovarea online. Promovarea se poate face sub mai multe forme : promovare prin advertoriale, promovare prin campanii adwords / ppc , promovare pe retelele sociale, facebook, etc.
Fiecare forma de promovare necesita un buget alocat pe o anumita perioada de timp. Rezultatele se vor obtine in functie de cat de profesional sunt realizate campaniile de promovare si publicate articolele cu scop publicitar sau advertoriale. SEOPremium ofera pachete de advertoriale si campanii de promovare premium pentru orice buget cu scopul de a creste numarul de vizitatori si  profitul clientilor. Un alt serviciu necesar pentru orice afacere din mediul online este mentenanta web. Orice website are nevoie periodic de servicii de mentenanta pentru actualizarea informatiilor, produselor sau serviciilor, imbunatatirea parametrilor tehnici, a designului sau buna functionare a lui.
Firma SEOPremium va ofera pachete de mentenanta create in functie de necesitatile fiecarei afaceri sau adaptate oricarui client.