vineri, 20 noiembrie 2015

Recruteaza acum eficient pe platforma de joburi StartJobs.ro


Piata muncii este intr-o continua schimbare  si odata cu ea se schimba si domeniile de activitate in care cererea de forta de munca calificata are pondere mai mare. Exista multe companii care fac angajari, precum si multe agentii care fac recrutare pentru cele mai multe domenii de activitate, in indistrie , servicii sau comert. Exista industrii precum cea de IT in care cererea de personal  calificat este foarte mare , neexistand aproape somerii pentru aceasta calificare. Companiile au angajat  personalul disponibil pentru aceasta ramura si sunt in cautare de noi absolventi  pentru a fi formati si a capata experienta profesionala necesara.  Cea mai  simpla si  utilizata forma  de recrutare  este  cea online  pe  site-uri  specializate, unde pot fi publicate anunturi de angajare , joburi in tara sau locuri de munca Bucuresti si pot fi recrutati candidatii interesati  de a se angaja in orice domeniu de activitate. Una din cele mai noi  platforme  de recrutare online este  StartJobs.ro, un site ce se deosebeste  de celelalte in  special prin serviciile oferite angajatorilor, candidatilor si firmelor de recrutare. Platforma ofera servicii de publicare joburi, cautare in baza de date a Cv-urilor, promovare brand companie si ca noutate ofera servicii de Video Interviuri  online in timp real  sau Video conferinte live. 



Acum candidatii pot fi invitati la un video interviu , oricand, oriunde, indiferent de distanta, in tara sau strainatate. Aceasta facilitate este utilizata de mult timp in tarile occidentale, StartJobs.ro fiind primul site care implementeaza acest serviciu in Romania. Pe o piata a muncii diversificata, exista joburi tot mai cautate pe  platformele  online, iar StartJobs a reusit sa se impuna cu un nou standard in domeniul recrutarii. Un alt aspect foarte important si de luat in seama, este acela ca pe aceasta platforma se pot publica si cursuri in sala sau online. Exista posibilitatea ca firmele specializate sa se inscrie pe platforma si sa sustina video conferinte sau video cursuri online. Aceasta facilitate ajuta atat companiile de formare profesionala   sa sustina  cursuri cat si candidatii  sa se specializeze pe anumite meserii sau in diferite domenii de activitate. 




Multe companii prefera  sa angajeze candidati  tineri  fara experienta pe care sa-i specializeze la locul de munca  sau cu ajutorul cursurilor de formare si  specializare in diferite meserii. Un factor important in dezvoltarea activitatii unei companii o reprezinta specializarea profesionala si calitatea fortei de munca angajate. De accea se pune un foarte mare accent  pe dorinta angajatilor de a urma cursuri de specializare sau de formare profesionala, precum si posibilitatea companiilor de a sustine financiar acest proces. Intotdeauna companiile nationale sau multinationale  si au dorit sa aiba angajati dedicati  sau sa recruteze  cei mai buni candidati, specializati in domeniul de activitate in care isi desfasoara  activitatea. Platforma  de joburi si recrutare online StartJobs  ofera  posibilitatea de a aduce fata in fata companii si candidati  pentru un proces  eficient de recrutare precum si dezvoltarea profesionala a celor care doresc sa si aiba o cariera profesionala de succes in domeniul de activitate ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu