sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Black Friday in Romania

Fenomenul Black Friday, aşa numit şi Vinerea Neagră,  a devenit extrem de popular si in Romania, pentru că foarte multe magazine şi  multi retaileri au oferit  reduceri importante în această zi.
În mod normal, Black Friday 2015 România  trebuia să aibă loc pe data de 27 Noiembrie 2015, sărbătoarea reducerilor şi ofertelor din România fiind legată de evenimentul din afară, insa marii vanzatori din piata au hotarat sa devanseze cu o saptamana inainte evenimentul sau sa ofere reduceri de preturi toata saptamana.



Reducerile se prelungesc în multe cazuri şi în weekendul, 21-23 Noiembrie, în limita stocurilor disponibile desigur. Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 , unii retaileri şi unele magazine vor pregăti ofertele pentru data de 27 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.
Putem spune că anul acesta Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 20 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 20 şi de 27, iar unele reduceri au intrat in vigoare şi în zilele premergătoare Vinerii Negre.




In urma statisticilor, magazinul eMAG.ro, cel mai mare retailer online  a primit 2,5 milioane de vizite  in ziua de Black Friday si comenzi pentru 300.000 de produse, în valoare de 135 milioane lei.
Au fost comandate parfumuri, pachete de scutece, telefoane mobile, jucarii, aur, mancare pentru animale. Multi romani au asteptat reducerile, pregatiti pentru a-si satisface cerintele de electronice si electrocasnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu