joi, 23 iunie 2011

Lansarea noului iPhone 5

Apple pregateste lansarea noului iPhone 5 in septembrie


Vestea ca Apple planuieste lansarea pe piata smartphone-urilor a noului iPhone 5 in septembrie a fost lansata de doua persoane din interiorul companiei, dar care au dorit sa-si pastreze anonimatul.
Apple pregateste lansarea noului iPhone 5 in septembrie
Noul smartphone, iPhone 5, va fi echipat cu procesorul dual-core A5, procesorul folosit si pe tabletele Ipad 2,  o camera de 8 megapixeli.
Upgrade-ul procesorului va permite incarcarea mult mai rapida a programelor, o autonomie mai mare a bateriei, si va oferi posibilitatea de a concura direct cu smartphone-uri de ultima generatie produse de rivalele Samsung Electronics si HTC.
Terminalul va rula sistemul de operare iOS 5, numit Telluride.
Sistemul de operare aduce imbunatatiri considerabile la capitolul mesagerie si photo-sharing, si, din cate se zvoneste, va putea fi instalat pe orice terminal Apple.
Informatiile sunt, deocamdata, doar zvonuri, suficient insa pentru fani sa isi faca sperante. Tot zvon este si ca Apple va scoate un iPhone ieftin pentru pietele in dezvoltare. Deocamdata nu putem decat sa tinem pumnii stransi si sa asteptam evenimentul din septembrie, altfel unul axat pe iPod si muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu