joi, 23 februarie 2012

Matrix Trident - Triple NAND Xbox 360 - Modchip-Land

Transformati Xbox360 16 MB NAND, în 3 parti independente  NAND 16 MB. Compatibil cu orice model Glitcher ( Matrix , Coolrunner ).
Matrix Trident  poate fi citit şi scris cu orice cititor / scriitor SPI folosind instrumente software cum ar fi Nandpro 2.0 şi  Nandpro 3.0.Acesta dispune de o solutie rapida  de lipire şi un comutator extern cu indicatori pentru a alege rapid una din cele 3 parti NAND pentru utilizare.Matrix Trident va ofera posibilitatea să atribuiţi o parte NAND original, a doua parte NAND să porniţi un tablou de bord modificat şi a treia parte NAND pentru boot Xell.


Caracteristici:
- Permite utilizarea a 3 parti independente NAND pe Xbox 360.- Nu se taie  piese de pe placa de baza Xbox360.- Comutator extern pentru a schimba rapid cele 3 NAND- Compatibil cu orice soluţie glitching de pe piaţă,inclusiv Matrix Glitcher II, Coolrunner.- Compatibil cu orice Xbox360, cu 16 MB NAND.

- Uşor de instalat datorită designului punctul quicksolder.- Blocurile pot fi citite / scrise, cu orice hardware-ul SPI din piaţă.- Compatibil cu software-ul Nandpro 2.0 şi 3.0

Cumpara : click aici
Detalii producator : click aici


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu